Route

Vanaf Schiphol/Centraal Station Amsterdam – openbaar vervoer
Pak vanaf Schiphol de trein naar Amsterdam Centraal. Ga via de hoofdingang van het station naar buiten en loop recht vooruit van het stationseiland af richting het Victoria Hotel. Steek de weg niet over maar blijf aan de ‘station’ kant van de weg. Aan uw rechterhand zijn de bushaltes; neem bus 21 richting Geuzenveld en stap uit bij halte: Vredenhof. Vanaf de bushalte is het nog twee minuten lopen naar de woonboot.
of
Pak de trein vanaf Schiphol naar Amsterdam Sloterdijk. Vervolgens tram 12 richting Amstel, uitstappen bij halte: bos en Lommerweg. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de woonboot.

Vanaf het vliegveld – taxi
Als u van plan bent om met de taxi vanaf het vliegveld naar de woonboot te komen is het verstandig om van te voren contact met ons op te nemen. Onze nette en betrouwbare taxichauffeur kent de weg en rekent een vaste prijs (€45). Het enige wat hij nodig heeft is uw aankomsttijd en vluchtnummer.

Auto
We raden het niet aan om met de auto naar Amsterdam te komen maar als het niet anders kan. Dan kunt u het beste de auto in een P+R aan de rand van de stad parkeren. Lees dan wel de uitleg op de website van Amsterdam via onderstaande link! P+R Bos en Lommerplein (onderstaand adres) is het dichtst bij de woonboot.

Check voor meer informatie de site van Amsterdam via deze link.

P+R Transferium Bos en Lommerplein
Leeuwendalersweg 23b
1055 JE Amsterdam

links

pannenkoeken eten in Amsterdam